HTML

Járólap és járólapok

Az oldalon főként járólapok ismertetésével foglalkozunk és azok típusaival, járólap kezelése és ha valaki maga szeretne esetleg járólapozni otthon, akkor az itt leírtak ismerete elengedhetetlen.

Friss topikok

Archívum

Osztályozott járólapok

Kovács Mester Miklós 2013.05.31. 11:46

Mit is jelent az, hogy egy járólap az első osztályba tartozik? Azt, hogy megfelel minden gyártó által megszabott követelménynek, nincs semmi hibája sem.

Járólapok osztályba sorolása

I. osztályba azok a járólapok kerülnek, melyeknek nincs semmiféle égetési, vagy esztétikai hibája. Azt, hogy mi alapján sorolják ezután II., III., vagy IV. kategóriába, azt nem lehet tudni pontosan.Emellett osztályozhatnak esztétika és funkció szerint is, de általában ez aszerint működik, hogy a járólap milyen látható, vagy nem látható hibával rendelkezik.

Általában a másodosztályú járólapoknak vannak kisebb, vagy nem látható hibáik, melyek funkcionálisan nem okoznak problémát. Ezek esetlegesen még javíthatók is, még I. osztályú járólapot is varázsolhatnak belőle. A IV. osztályba sorolás azt jelenti, hogy járólapok selejtek, ezt nem lehet már eladni sem.

Osztályozás szerinti árazás

Az első osztályú járólap, cementlap teljes áron beszerezhető, míg a másod-kategóriás kicsivel olcsóbb, de a hibáival számolni kell. Ha nincs elég pénz hibátlan járólapra, a másodosztályú cementlapokkal kell beérnünk. Így már érzékelhető is, mire való az osztályozás. :)

Természetesen ezek a járólapok megállják a helyüket, a szépséghibákat pedig meg lehet szokni. Hibás járólap esetében is azt lehet mondani, hogy még így is előnyösebb, mint pl. a linóleum.

Címkék: osztályozás Járólap Járólapok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jarolap.blog.hu/api/trackback/id/tr295337331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása