HTML

Járólap és járólapok

Az oldalon főként járólapok ismertetésével foglalkozunk és azok típusaival, járólap kezelése és ha valaki maga szeretne esetleg járólapozni otthon, akkor az itt leírtak ismerete elengedhetetlen.

Friss topikok

Archívum

Színes járólapok, vidám lakás

Kovács Mester Miklós 2013.05.28. 20:41

Manapság az embernek könnyű dolga van a járólap választásánál. Sokak a pasztell-színeket kedvelik, de akadnak extrém kategóriák is, mint a komplementer színek egységes használata, járólapon kifejezve.

Különböző mintájú járólapok

 Márvány-hatású, egy színű, négyzetrácsos, mozaikszerű, csíkozott, foltos és még sorolhatnám. Mindenki saját ízlése határozza meg, hogy milyen mintájú és színű járólapot használ a házában, udvarában. Sokan a visszafogottabb, szokványosabb színeket kedvelik (barna, fehér, szürke, halvány színek…), de vannak, akik a túlzsúfolt, többszínű járólapokat használják. Mindenki maga dönti el, mit visz be az otthonába, szerencsére nagy választék áll rendelkezésre járólapuk, fugák terén.

A fuga és a járólap tulajdonságai függvényében a járólap lehet olcsóbb, de lehet kicsit borsosabb áru is, kreatív enómber az olcsó felhasználásával is könnyen tud szép, színes lakást formálni.

Járólap a padlón, olcsón

 Konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház padlóit érdemes járólappal bevonni a nagy és extrémebb igénybevételek miatt. Előnye, hogy könnyen tisztítható, nagy a színválaszték, ellenáll a mechanikai hatásoknak…

 Míg egy fapadlóra ráborítunk valamit, az állandó sikálással tönkre tehetjük azt, addig a járólapot, csempét bátran moshatjuk mosószerrel is, ahányszor csak muszáj azt. Kopásállóságuknak köszönhetően szintén ajánlatos a járólapot választani az intenzíven használt helyiségekben, ettől függetlenül tehetünk le járólapot a szobába is a könnyű tisztíthatóság érdekében, szőnyeggel feldobhatjuk azt.

Manapság vált, hogy a konyha kényesebb falait sok szín -választékű csempével vonják be. Ez nem csak esztétikus, de higiénikus is. Ez, hogy milyen, az ember fantáziájára van bízva, lényeg, hogy tetszen a konyha, csempe és a járólap, vagy járólapok színének összhangja :)

Címkék: Olcsó Járólap Szín Járólapok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jarolap.blog.hu/api/trackback/id/tr745331211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása